Soldados week 8

Kaks kolmandikku suvest on tehtud. Oleme bookfieldil saavutanud kasvava stabiilsuse. Endiselt toimub ratastega jamamist – Lindal varastati nädala jooksul ratas ära kaks korda, Elinal varastati rattal ainult rattad ära (kusjuures ühe lohv oli töss).

Pühapäeval saime kokku. Saime näod taaskord vahukooreseks. Rääkisime tööjuttu ja sulistasime natuke järvevees – üritame elueest teetöölise päevitusest lahti saada. Samuti tähistasime tagantjärgi Karli sünnipäeva. Rõõmusõnumina teatame, et meil on kaks uut SM-i – Karl ja Lisett. Oleme suve lõpuspurdiks valmis. Todo dentro!


Veel toredaid ja mitte nii toredaid jäädvustusi nädalast:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s