Lucky 7

Seitse kõige paremat ja töökamat inimest on jõudnud Iowasse!! Oleme läbi teinud eduka Sales Schooli ja valmis homsest Iowat vallutama! Kaspar läheb vastu enda 4. suvele, Al 3. suvele, mina, Urmi 2. suvele, Kristian on tegemas enda 10. suve ning Karl-Gustav, Janari ja Gregor on Southwesterni programmis esimest korda.

Sales schoolis saime nelja intensiivse päeva vältel harjuda Ameerika kuumuse, päikese ja eluga. 400 teise tudengiga koos jooksime võidu hommikul sööma ning et ikka rohkem kogemusi saada jooksid first yearid ka mööda parklat ning koputasid emade (manageride) uksele (mapile). Saime esimesed päikeserandid ja andsime enda oskustele viimase lihvi, et olla esmaspäevast valmis ka päris ustele koputama.

Enne sales schooli Nashville’is Southwesterni peakontoris
Kaspar ja tema Fist Yearid. Kanna kiivrit siis on kõik zen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s