Bailando lõpetas eelviimase nädala märjalt

Kätte on jõudnud meie viimane pühapäeva koosolek. Selleks, et viimast korda vabaks lasta veetsime päeva mägede vahelises järve ääres Bear Lake’is. Kuulasime muusikat, käisime ujumas, snorgeldamas ja lihtsalt nautisime meie viimast koosolekut Utah’s. Algamas on viimane nädal tööd ja kõik rabelevad tugevalt, et finišijoont ületada. Uuel nädalal on käimas “I wanna win” võistlus, kus me võistleme teise grupiga klientides ja istumistes. Võidu korral teeb grupp meile Las Vegases piletid välja😗. Samuti ühines Marcus meie juhtide tiimiga ja jätkab teisel aastal raamatumüügiga ✨😍.

Paar mõtet meie grupiliikmete poolt:

Lisann

Tegin challengit teistega, et kes saab päeva jooksul rohkem H5’e (plaksu teha empsiga). Sain 49 🙂
Super fun päev kui ise funid, see on vast bookfieldi juures kõige ägedam, iga päev, iga tund ja iga uks on meie enda valik, mida soovime näha ja kogeda. Kogu maailma on peegel. Where the focus goes, energy flows.

Uudo

Eelmine nädal sain töötada Bear Lake ääres ja veekogu tõi koheselt koduse tunde. Sain lasta esimest korda ka revolvrit ja pumppüssi. Peale laskmist sain kinnituse! Ameerika on God, Guns and Family. 😁

Johanna

Nädala sees juhtub alati palju armsaid ja naljakaid seikasid. Üks isa tegi mulle puidust shampuseklaasi, et saaksime sõpradega suve lõppu tähistada. Üks laps andis mulle mänguasju, mida Eestis õelastele viia. Inimestega oli palju tugevaid sidemeid ja vestlusi, see ongi üks lahedamaid asju mida suvelt kaasa võtta.

Leave a comment