Corndawgs 10. work week done! 🔥

Iga nädal läheb aina kiiremini ning anname endast parima iga päev, et sellest suvest veel viimast võtta! 💥

Lifechanging summer hakkab läbi saama ning oleme juba täiesti teised inimesed, kes olime suve alguses. 🐛

Nüüd veel kaks nädalat, et ennast arendada ning maksimum levelil proovile panna! Crazyyyyy! 🤘

Last Sunday meeting together⭐️

👇Aga nagu ikka siis tšekka meie storysid, sest meil bookfieldil juba igav ei ole👇

,,Sellel nädalal õppisin veelgi rohkem seda, kui oluline on see, mis on sinu sees mitte sinu ümber. Töötan hetkel Marshalltowni, kus on palju mehhiklasi, kes töötavad tehastes. Elavad kehvades tingimustes, aga tohutult soojad inimesed. Kõik pered, kellega maha istusin alati kallistasid mind pärast ning ütlesid, et meie pere on ka sinu pere. Ma pole terve suve jooksul nii palju armastust tundnud kui seal Marshalltownis nende mehhiklastega. Imelised inimesed. Samuti jõudis kohale see, et me teeme päriselt head asja. Üks ema ja isa hakkasid sitdowni lõpus nutma ning tänasid, et tulin ja koputasin nende uksele, et lastele hariduse olulisusest rääkida ning ütlesid, et just seda nad praegu vajasidki. Mul pole enam oluline, kas inimesed ostavad või mitte, peaasi, et saan enda kohalolekuga kasvõi natukene nende elu muuta. Amazing asi, mida saan siin teha! We are serving people💛”

Kristin Taru
Kristin ja Anu chillamas

,,Sain see nädal oma John Deeri mütsi ja olen nii uhke selle üle. See kõige suurem story mis mul rääkida”

Anton Krutogolov

,,Väga paljude lahedate inimestega kohtusin see nädal, nägin ka täpselt samasugust koera nagu Bella kodus, tuletas natukene meelde, nüüd pühapäeval saime arcades käidud ja pulli tehtud. Suve lõpp juba paistab, kuid selle peale mõtteid ei lase, tuleb ikkagi tugevalt lõpetada ja fookuses püsida. Mida ma armastan selle programmi juures ongi see, et vahet pole kuidas läinud on ja mis juhtunud on, alati on arenguruumi väga palju ja iga päev ja tund on uus võimalus ennast tõestada. Selle nädala moto oli siis et – “just do it…and do it…and do it…and do it…and do it……until the job gets done” Let’s go Winged!!!!”

Jakob Mägi
Gregon ja Jakob Teodoriga

Jakobil oli vahepeal ka sünna ning tähistasime seda ikka korralikult🎉

Pralle

,,See nädal saime elada täiesti mehhiklaste hotellis. Kultuurishokk once again. Vähe sellest, et turfis kõik hispaaniakeelne siis nüüd õhtul, öösel ja hommikul ka. Lisakas sain areneda alal millega seni üldse pole tegemist teinud. Autod 🙂 Ja just siis kui nendega midagi tuksis on. Suhtlesin mitmete autotöökodatega, vahetatud sai õli ja lõpuks ka kõik auto pidurid. Kõvasti arenemist ja silmaringi avardamist see nädal.”

Anu Erbsen
Anu ja Jan autot töökojast ära toomas

,,Ülikõva nädal. Ilm on hea, tuju laes. Võiduka lõpuni välja!”

Marek Käsper

,,Kümnes nädal peab tunnistama on olnud siiani üks väljakutsuvamaid, kuid ka arendavamaid. Sain lõpuks näiteks näha, kuidas vanameister Hardo ka tööd teeb ning täiesti uues linnas tööd alustada. See oleks siis Jeffersoni linn. Seal saan inimestega hästi läbi v.a. üha vanaga, kes vist väga hästi aru ei saanud, mida ja kuidas ma täpselt midagi teen, mistõttu ta mind linnast välja kihutada üritas. See tal aga ei õnnestu, kuna kõigile teistele ma meeldin :). Sellest hoolimata ma tema tänavasse enam ei naase. Pühapäeval käisime ka arcades ja sain hispaanlaselt 8 mindiga retsi fade’i. Suht kõva kogemus oli. Uuel nädalal teen crazysid demosid inimestele. Shoutout ka mu toakaaslasele Jakobile, kes student managerina uuel aastal jätkab!!! Lets GO! Ja tänud meie hostidele Aliciale ja Nate Perryle, Krisile ja Dwayne’ile. Pildil on mu fade.”

Karl Perens
Karli fade

Täna oli meie ametlikult viimane face to face Sunday meeting! Läksime Fort Frenzysse ning lõime erinevaid mänge mängides raha laiaks👀

Valmis nädalat vallutama
Karl ja Holm virtuaalreaalsuses
Anton skooris 1000
Holm näitab minigolfis skilli

Ja mis kõige vingem, siis Jakob ja Marek on nüüd ametlikult järgmised SW Student Managerid!!! 🤯

Jakob da bookman
Marek da bookman

Järgmisel nädalal on meie eelviimane nädal siin Ameerikas, see on crazyyyyy🤯

Teeme pühapäevase miitingu netis ning lähme poole päeva pealt tööle, et suvest ikka veel viimast võtta! 💪

Sellel nädalal on I want to win week ning me kõik paneme enda orgiga 100% effortit sisse ning töötame 100% rohkem, et breakida belife ning võita see suvi ära! 🔥

Letsgooo see ya🪐

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s