Soldados week 9

Lõpetasime üheksanda nädala bookfieldi laulu saatel. Eelmisel nädalal leppisime kokku väikese võistluse – kes ei suuda sel nädalal kahe rohkema empsiga maha istuda, peab pühapäeval Walmarti ees tänavamuusikuna laulma. Nii mõnedki meie seast said Adele’i laulu “Rolling in the deep” lõõritada.

Alexandral oli sel nädalal sehkendusi täis õpetlik nädal. Tema nädal algas valel pool teed parkimisega ja politseiniku poolt maha võtmisega. Sel korral neiu pääses. Politseid kohtas ta sel nädalal aga kahjuks veelkord. Nimelt oli ta väikeses autoõnnetuses. Alexi endaga on kõik korras, aga autoga on natukene nutusemad lood. Õnnetusejärgsest šokist olenemata suutis ta autos olnud mampsile siiski raamatud maha müüa. Õppetund oli see aga meile kõigile – olge ettevaatlikud!

Pühapäeval saime Roswellis kokku, valmistasime end uueks nädalaks ette, käisime lõpuks kohalikku toitu söömas ja tegime natuke sulla-sulla. Viimased kolm nädalat – siit me tuleme!


Lisaks teatame rõõmuga, et meil on uus SMIT – LINDA!!

Linda lemmik lõuna – turfist leitud puuvili

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s