Corndawgs work week 8 done! 🤘

Jäänud on veel ainult 4 nädalat ja see crazy suvi ongi läbi. Täiesti kindlalt parim suvi meie elus ja last few weeks, et teha veel vingemaid mälestusi juurde ja võtta sellest Ameerika suvest viimast! ⭐️

Check out meie storysid👇👇👇

,,See nädal oli täiesti pöörane. Nädala alguses lukustasin enda ratta ühte parki ja töötasin päeval pargi ümbrust. Õhtul pimedas parki minnes nägin eemalt kahte politsei autot ja mu ratas oli tõstetud laua peale ning kaks mundris meest uurivad taskulampidega mu ratast, suured tangid käes, vilkurid vilkusid jne, mõtlesin, et mis ma nüüd tegin. Selgus, et keegi helistas, sest arvas, et mu ratas oli varastatud ning jäetud parki. Kõige naljakam oli see, et kui politsei rattanumbri süsteemi sisse lõi, siis selgus, et see sama ratas oli varastatud kuu aega tagasi Arizonast. Seletasin seal 30 min, et ostsin selle Walmartist ning ma pole midagi varastanud, jube naljakas olukord oli, õnneks viisid õhtul autoga koju ka, et ma ei peaks pimedas ise sõitma. Väga lõbusad sellid olid. Järgmine hommik läksin jaoskonda, seal kuulati ka üle ja lõpuks uskusid, sest näitasin tšekki. Tuligi välja, et varas oli Walmarti viinud ratta, Walmart oli ratta üle värvinud ja minule müünud. Kompensiatsiooniks sõidutati mind politsei eraautoga poodi ning sain tutika rattaluku endale valida sest eelmise lõhkusid nad ära, politsei viis veel mäkki sööma ka ja tegi jaoskonnas tuuri ning lasi püssi lasta lasketiirus, nägin nende spy arvuteid jne ka. Tohutult ägedad politseinikud. Aa raha andsid ka veel mulle, et mind niimoodi kinni hoidsid. Üks armas officer Curt, kes mulle süüa ka ostis kallistas mind lõpus ja ütles, et ma juba nagu ta enda tütar ja kui midagi vajan, siis alati helistaksin otse talle. Väga lahe oli tegelikult, real American experience kui sai ikka vilkuritega politseiautos sõita ja mundris vendadega mäkis lõunat süüa. Never ei unusta! “☄️

Kristin Taru
Kristin öösel politseiautos🚘
Õhtused söömatiirud koos Kättemaksukontoriga Anul ja Kristinil

,,Teisipäeval suutsin autoga kraavi sõita, esi bumper tuli otsast ära ja jättis väga külma sisetunde kuna auto rendikas. Hiljem leidsin edadi töötades kohaliku venna kes ütles et “parandab asju”:). Tegi auto nagu niuhti korda. Aga siis õhtul kell 21 suutsin autol rehvi katki sõita + politsei tuli samal ajal mind üle küsitlema. Väga teguderohke päev:)’’

Gregon Berezovski
Gregoni auto

,,Iga nädal läheb paremaks, sest ise muutun paremaks.”

Marek Käsper

,,Sellest nädalast vuran mina ka majade vahel autoga ringi ja sain väiksemaid linnu teha. Sellist ala pole seni teinudki. Täiesti kultuurishoki nädal oli. Lõpuks lõppes nädal sellise alaga kus suurem osa inimesi ei rääkinud inglise keeltki. Samas oli nende mehhiko peredega jällegi üli chill rääkida. Plus leidsin endale juhuslikult täitsa kobedad prillid. Walmartis kõndisin laupäeval prillidest mööda, võtsin põhimõtteliselt esimesed mis silma jäid ja nüüd vaatan maailma läbi roosade prillide siis 🧀🧀”

Anu Erbsen
Annukas prillidega
Hardo prillidega

,,See nädal ei läinud ratas katki so that’s nice. Korralikult actionit toimub iga päev. Kui 28c tundub jahe siis tead et oled Sioux city ilmaga ära harjunud. Iga päevaga aina paremaks ja kiiremaks ja kreemikooki teist korda süüa ei tahtnud. Ma olen varsti mr.worldwide valmis veidi Hispaania keelt, veidi Vietnami, Inglise ja tsipa Kongot ka. Kõiki kohtab siin.”

Joosep “joeballer” Viir
Hurmur Joosep

,,Leidsin tänavalt suvalise inimese kadunud telefoni ja aitasin tal selle tagasi saada. Kõik inimesed tahtsid minuga usust rääkida. 2/3 suvest on tehtud, aga nii palju on veel õppida ja areneda, mis on väga lahe. Õppisin oma emotsioone kontrollima paremini ja rasketel hetkedel pingutama. Väga palju ägedaid vanavanemaid kohtasin, igaüks omamoodi huvitav!”

Jakob Mägi
Jakob ja kirik
Kingitus Perensilt Jakobile

Sunday meetingu tegime jälle Fort Dodge’is ning hiljem läksime parki pikniku pidama ja kossu mängima🏀

Sunday meeting
Rahavend Marek
Kristin ja kana

See nädal oli revenge pie nädal ja kes HQst vähem SD-e tegi sai vahukoorega vastu nägu.🍰

Couple of weeks to go niiet killime ära selle nädala!! 💪

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s