Corndawgs 6. work week done! 🔥

Heiheii! Meie jälle siin ja we did it!! Pool suve ametlikult läbi ja pool veel minna, crazyyy! ☄️

Iga nädal paneb meid aina rohkem proovile, kuid iga nädalaga muutub suvi lahedamaks ning õpime hindama asju, mis meil olemas on ning keskendume enda arengule.

⭐️Sest ,,What you are someday going to be, you are now becoming” ⭐️

👇Tšeki meie storysid sellest nädalast👇

,,Sain kolm John Deere capi, ostsin imelise bookcari, host fam on legendaarne”

Marek Käsper

,,Enne suve mõtlesin, et saab saledaks selle õige toitumisega, aga uue hosti juures on suured peanutbutteri topsid, mida ta esimesel päeval kohe näitas. Viimased õhtud oleme Marekuga enne magama minekut alla hiilinud ja korralikke pähklivõi ja mee võikareid kugistanud, te ei kujuta ette ka kui head need on. 🙂 Samuti kohtasin vinget vanaema, kellel olid lillad juuksed, suured kunstküüned ja auto poliitilisi lippe ja kleepse täis. Lisaks sellele oli tal toas suur altar püstitatud riigi juhtidele, mille ees ma pidin enne sisenemist kummardama. Bookfield on mega paik”

Kristin Taru
Kohaliku vanaema auto

,,Sellel nädalal tahaksin rääkida meie teisest perest. Iga nädal meie host isa korraldab midagi meie jaoks. Peale pikka töönädalat ja iga nädalast Sunday meetingut tiimiga koju tulles organiseeris ta meile suure basseini naabri juures terveks õhtuks. Suplesime ja mürasime seal nagu tõelised mürakarud Anuga 😉 Olen meeletult tänulik, et mul on selline võimalus osaleda sellises programmis nagu SW. Praegugi kirjutades on pisarad silmas. See on täpselt selline kogemus, mis jääb terveks eluks meelde.”

Hanna-Loora Bobrov
Anu ja Loora

,,See nädal otsisime Discgolfi kettaid ja autosid endale. Kettaid saime kenasti, kuid autodega sai palju nalja. Tuleb välja, et odavalt TERVET NING MITTE REMONTI VAJAVAT autot väga ei leia. Üllatus üllatus. Muidu olen aru saanud, et mul ei ole midagi tegelikult vaja, mul on kõik olemas. Ma olen siin, et peresid haridusega aidata. Pean aru saama lihtsalt, mida iga pere vajab. Tänulik kõigi enda kaaslaste eest. Järgmise nädala pühendan enda empsile!! Check out this cool toyota camry from year 2000 and me on a test drive with it.”

Karl Perens
Karl ja pill

,,What’s up what’s up!!! Kohtasin tööl olles samasuguse sinise särgiga tegelast nagu mina, tema nimi oli ka Jacob. Väga huvitav kokkusattumus. Esmaspäeval ja kolmapäeval suutsin oma ratta ära lõhkuda, niiet sain Walmartist uue endale, loodame, et peab vastu. Väga palju loomi näen ka ikka. Eelmine nädal nägin kitsi, oravaid, jäneseid, vöötoravad(Alvin), opossumit nägin ka, päris haiged elukad ja siis nägin mingit kopralaadset looma ka. Väga väga lahedad kogemused.”

Jakob Mägi
Jakob ja Karl

Sunday meetingul rääkisime läbi enda emotional purposed ja mõtlesime korralikult, miks me suvesse tulime ning mis on meie eesmärgid siin suves. Jagasime, mis meile üksteise juures meeldib ja mida me enda orgi liikmete juures hindame. Kasvasime orgiga rohkem kokku. Olemegi nagu üks suur pere.❤️

Sunday meetingu lunch

Sõime seekord AppleBees lõunat🪐

Kristin Ja Anu
Kristin, Marek ja Anu

Peale Sunday meetingut läksime discgolfi mängima. Loora ja Kristin leidsid kohaliku mänguväljaku koos purskkaevudega ning käisid babyshowerilt ka läbi. Kõva õhtu oli🌸

Loora ja Kristin purskkaevudes
Babyshower looduses

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s