Soldados week 5

Viis nädalat bookfieldi on tehtud. Nädal algas korraliku peoga – oli neljas juuli ehk USA iseseisvuspäev. Panime end kõik kombekohaselt piduriidesse ja asusime lõbusate piduliste ustele koputama. Allpool on näha pilt Karlist, kes võttis ülesande eriti tõsiselt ette. Kurvastusega pidi noormees tõdema, et tema linnas olevad elanikud ei samastunud temaga. See aga noormeest ei kõigutanud. Elina pani aga tähele, et tema piirkonnas olid paljud inimesed oma küüned lipuvärvidesse värvinud. Ilutulestikku saime kõik nautida – võib öelda, et päev oli justkui jaanipäeva ja uusaasta segu. 

Pühapäeval saime seltkonnaga kokku ja veetsime ühiselt aega. Soldadosed on valmis selle suve selgroogu murdma – kuues nädal me tuleme!

Veel huvitavaid jäädvustusi nädalast:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s