Corndawgs 5. work week done! 💪

Juhhuuu 1 more week ja ongi pool suve juba läbi! Täiesti crazy, kui kaugele me juba jõudnud oleme. 🥰

👇👇Check out our stories! 👇👇

,,Parim mälestus oli see, kui läksin tiigi ääres seisvat vanaisa approachima, kuid ta ei kuulnud mind ning liikusin lähemale, mille peale libisesin tiiki ise sisse. Vanaisa oli täiesti segaduses ja mina läbimärg. Vähemalt oli lõbus ja ameeriklased said tiigis sulistavat eestlast näha. Samuti sain üks päev koti täie süüa turfilt kaasa, maasikaid, batoone, jooke jne, nälga vähemalt ei jäänud“

Kristin Taru
Turfilt saadud moon

,,Sellel nädalal oli päris huvitav ilm. Vihm-päike-vihm-päike… Pani korralikult proovile emotsionaalse poole ning üritasin olla võimalikult stabiilne. Jooksin ühelt prochilt teisele ning sain läbimärjaks aga that’s okay. Samuti nägin väga palju inimesi, kes aitasid mul paremini mõistma inimeste psühholoogiat ja hakkan aina rohkem mõistma seda, et 99,9% inimestest ei täida oma lubadusi ja that’s okay just try to be this 0,01%.”

Anton Krutogolov

,,Multikultuurne nädal seekord. 4. juuli oli CRAZY. Sõjatsoon praktiliselt, OT oli paigast täiesti kõigil ära. Allkirju kahtlen et keegi andnud oli. Küll aga oli mul võimalus juua eritrealastega nende kohaliku retsepti järgi kohvi, mis oli mega magus. Peaaegu sama magus kui putukad kilpkonna jaoks, mida üks pere mulle uhkelt demonstreeris. Särki ma ära ei pidanud põletama. Vaatasime laupäeva õhtul filmi. Mega. Äge et mul homme võimalus tööle on minna. Elu seiklus mida siin kogeda saab.”

Karl Perens
Kilpkonnake

Laupäeva õhtul koputasin ukse peale kuhu mind tore vanaema suunas. Uksele tuli suur, karvane mees, mingi 6 tatoveeringuga ja ütles et oli just vanglast välja saanud. Selle peale ütlesin talle “Oh, congratulations” mille peale mees koos oma 3 sõbraga küsisid kas mulle mehed meeldivad. Pärast seda tekkis korraks külmavarinad üle keha ja ytlesin lihtsalt ,,I guess it’s not for you guys” ja läksin minema:)

Gregon Berezovski

Töötasime ka 4th of July ajal ning kohtusime paljude ägedate peredega otse pidustuste ajal, õhtul oli terve Ameerika ilutulestikku täis.☄️

Ilutulestik
Sunday meeting

Pühapäeva miitingul kohtusime kõigi Iowas olevate noortega ning tegime koos ühe mõnna istumise, mängisime Ameerika mänge, sõime walking tacosid (võtad pisikese paki nachosid, purustad käte vahel pudiks, lõikad pakil ühe külje lahti ning käid ja paned järjest täidist paki sisse, liha, tomatit, sibulat, juustukastet, hapukoort jne) ja me valmistusime uueks nädalaks ka! ☀️

Pike ball
Söögid, joogid hostide poolt

Meetingu hostideks olid Karli ja Jacobi hostid, kes meid kõiki väga hästi vastu võtsid. ⭐️

Host mom üritas midagi Eestilikku teha ning kokkas ise kohukesi, imeliselt head🥰

Host ja Jan
Kilod uueks nädalaks olemas

Üritame järjest kõik autode peale ka saada ning tegeleme intensiivselt autode otsimisega🚘

Autode otsingul

See ya next week! 🪐

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s