Soldados week 4

11 soldadost lõpetasid edukalt oma neljanda nädala raamatutandril. Sel nädalal motiveeris vapraid ja ilusaid tudengeid legendaarne võistlus “Pie in the eye”. Astusime sõbralikult sõtta eesmärgiga mitte vahukooretaldrikuga näkku saada. Kujutasime ööl ja päeval ette, kuidas teistele tiimikaaslastele pühapäeval magustoitu pakume. Selle nimel istusime kõikide perekondadega maha. Pühapäeval krooniti kaotajad mõnusalt vahukoorese näoga. 

Samuti jagati välja esimesed unitite särgid.

Lisetti nädala story: 

Uus nädal ja uus linn nimega Farmington. Broneerisin motelli meile ja kohale jõudes öeldi, et ei saadud meie reserveeringut kätte ning maja fullis. Otsisime siis uue koha ja ööbisime seal. Farmington on väike linnake, kus on rohkem rohelust ja kanjon iga nurga peal.

Rico nädala story:

Kuna me üritame igat peret kätte saada neljal erineval korral, siis käisin laupäeval ühe pere juures neljandat korda. Nägin seal ühte naist, kes oli pererahvale külla tulnud ja parkis oma autot selle sama maja ette. See oli minu kuldne võimalus lõpuks see pere kätte saada. Hõikasin siis üle tänava naisele, et kas tohib ma selgitan talle, millega tegelen siin naabruskonnas. Naine hakkas selle peale naerma ja ütles, et ilmselt pererahvas ei ole huvitatud ja kutsus mind pererahva ukse juurde. Nägin seal eelnevast päevast pärit vahvat pilti iseendast. Lõbus naine ütles selle peale, et ma olen siin kuulus ja naersime selle üle. Tegin ka sellest sõnumist pilti:

Karli nädala story:

Leidsin ja kolisime toreda vanaemaga kokku elama. Ta on meid hellitanud kookidega ja milkshakeidega. Kohalik rahvas juba teab, et kaks raamatumeest käivad ringi ja koputavad. Sain ühelt kliendilt roboti, mille sidusin oma koti külge ja nimetasin ta oma kliendi järgi. Jalgratta tagumine rehv ei tahtnud ära tulla, kuna mutrid olid kinni kiilunud ja ei andnud üldse keerata. Siis proovisin haamriga virutada ja mutter hakkas liikuma.

Peale org-i kohtumist läksime kõik uutesse linnadesse laiali. Ootame põnevusega viienda nädala ja USA suurpüha 4th of July algust. Todo tentro!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s