Lucky Seven ja nädal 4

Hello! Lucky Seven on edukalt lõpetanud nädala numbriga 4!

Elame kolmes erinevas kohas kolme grupina: Urmi, Kaspar ja Karl-Gustav elavad koos Des Moines’is, Janari ja Al on West Des Moines’is ja Kristian ja tema toakaaslane Gregor elavad Council Bluffis. Kutsume neid elukohti meie HQ-deks. Ning see nädal oli meil HQ-de vahel võistlus, kes istub kõige rohkem peredega maha. Võitjad saavad teisele koogiga näkku panna. 🙂 Võistlus kujunes väga tasavägiseks, kuid võitjateks osutus HQ nimega Starlight – Urmi, Kaspar ja Karl-Gustav!!! Ning eks andmisrõõm ole ikka suurem kui saamisrõõm 🙂

“Kõigepealt maitseme ise ja siis anname teistele” – Urmi

Ning nagu ikka lõbus pildigalerii meie nädalast!

Tegime pühapäevase kokkusaamise pargis, kus leidsime isegi korvpalli. Kui nädala muljed ja lood olid räägitud, uued õpetlikud sõnad ja mõtted uueks nädalaks olemas ning ka koogitükid jagatud tegime paar korralikku kossumängu ka!

Oleme uueks nädalaks juba supervalmis, sest homme, esmaspäeval, on ju ameeriklaste lemmikpidupäev – iseseisvuspäev 4. juuni!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s