1/3 finito de 7/7 – seitzme ime neljas nädal

Aeg lausa lendab & so do we! imeline seiklusterohke nädal on taas selja taga ning tugevad tulemused jõuavad ka järele! Eelmine nädal teenisime välja oma 100, 300 & 1000 ühiku särgid ning see nädal asusime üksteist trumpama emadega maha istumiste numbrite üle. Võitjad said teisi kostitada mõnusa näomaskiga, mida me kutsume siin pie-in-the-eye võistluseks

Kuna me oleme ilma siin niivõrd kuumaks kütnud, siis pidime täna end pisut maha jahutama võrkpalli, maadluse ja kaugushüppega – jões! 4/7 meist elab sama jõe ääres. Hea tahtmise puhul võiksime pühapäevastele kokkusaamistele paadiga sõita. Eriti praeguseid kütusehindasid arvesse võttes 😏😏 aga keskendume heale, mida ellu tahame! Selle nimel me praegu tööd teemegi 🤩 piltidelt võite ise ka näha 🤪

Homme on tulemas aasta suurim peopäev – USA võidupüha 🇺🇸Kõik on kodus & meie oleme valmis!

Näeme juba nädala pärast! Stay cool 😎

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s