Lucky 7 nädal 1

Hello, hello, hello! Hi, how are you doing?

Esimene nädal bookfieldil on läbi ja esimesed päris uksed ja päris emad on kohatud. Saime vihma, äikest ja palju päikest 🌞

Eelmisel pühapäeval käisime ka kirikutes, et leida peresid, kelle juures elada. Mina, Kaspar ja Karl-Gustav tutvusime väga abivalmi Marki ja Jodyga, kes kutsusid meid enda juurde lõunale. Pärast mängisime nendega veel aias ja õhtu lõpuks andis Mark meile veel kaks ratast, millega mööda bookfieldi vurada.

Meie uued rattad

Esmaspäevast saime kõik tööle asuda ja kohata päris emasid pärsi uste taga. Mõned esimesed muljed bookfieldilt: Kaspar asuts kolmel esimesel päeval sita sisse (3 eelneval aastal pole ta seda kordagi teinud) – loodame, et see toob talle ka õnne. Urmi sai ühe isa käest 2 lotopiletit ja võitis mõlemaga.

Gusti päris esimesle uksele koputamas.

Nädal möödus kiirelt ning pühapäeval saime jälle ühtse grupina kokku. Jagasime enda seiklusi ja panime paika plaani uueks nädalaks. Iga nädal on meil ka väikesed võistlused, et ikka oleks mille poole püüelda. Esimesel nädalal on selleks Success coin. Selleks peab iga päev keskmiselt 30 emale ukse peal raamatuid näitama. Tublid ja töökad Success coini võitjad olid Urmi ja Kaspar, kuid õnmeks on teistel veel uus võimalus uuel nädalal! Ühtse grupina käisime ka väljas söömas ning oleme juba väga valmis uueks nädalaks!

Success coin winners Urmi ja Kaspar
Sunday funday

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s