Wallbreakers!

Tere jälle! Majade vahel joostes ja peredega jutustades aeg lausa lendab ja juba ongi pool suve möödas! Saime kõik jälle lõunas kokku ja jagasime läinud nädala muljeid. Tauri kohtas eelmisel nädalal üht naist, kes oli ise 1992. aastal Inglismaa SW raamatuid müünud ja pakkus lahkelt vett ja tualetti. Pavel nägi üht pere, kelle nõbu oli sama programmi USAs teinud ja oli juba varem raamatud oma sugulase kaudu ostnud. Tanner istus Wesley Morgani BMW i8 autos. Mina sain ukse peal teha venekeelse tutvustuse ja Mihkel kohtas meest, kes oli sündinud Tallinas, Mustamäel ja tuli välja, et nad olid Mihkliga isegi kõrval majades elanud ühel hetkel. Mihkel ajas juttu mehega, kes on pärit Madeiralt ja tunneb isiklikult Ronaldo peret. 

Parimate lugude käepael rändas edasi Mihklile, Tanner kannab uhkusega raamatu näitamise ja kõige rohkem potentsiaalsete klientide kohtamise käepaelu. Hardol oli kõige rohkem online kliente ning Sten istus emadega kõige rohkem maha ja võitis seega Hardolt 25 naela. 

Valisime igaüks ühe lähedase, kellele järgmise nädala pühendame, kirjutasime neile kirja ja jagasime ka kiirelt omavahel, miks just nemad valisime. Tehnilise poole pealt õppisime see nädal, kuidas ukse peal paremini peredega usaldust luua. Reimo lahutas heade naljadega kõigi meelt ja muidugi tähistasime laulu ja roosa tordiga meie pere pesamuna, Tauri 21. sünnipäev. 

Pärast sõime kiire lõuna ja kebabi kohast saimegi lubatud suure tasuta pitsa! Päevitunud eestlased koputavad juba jälle homme kõigi pereemade ustele 🙂 

Püsige mõnusad! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s