UK vandersellid nädal 2

Hello
Teine nädal on tehtud ja kuigi päevad on mõnikord pikad, siis nädalad lühikesed. Tüdrukud alustasin uut nädalat Ketteringis ja Corby’s, mis on vahvad inglise linnakesed ohtrate parkide ja lõbusate inimestega. Kolides päris täpselt aru ei saanud, kuidas me lennuki/autoga siia jõudsime, kuna seekord sai auto pilgeni täis: 

Eestlastena ei tasu kindlasti unustada ka ilma mainida. Laupäeval pidi terve päev padukat tulema, aga õnneks sadas õhtul ainult õrnalt. Just siis kui tööpäev läbi sai, algas aga tegelik äikesevihm, nii et 10 minutiga tossud lirtsusid ja aluspesugi oli märg. Vedamine, et täpselt õhtul :))


Vahvad seigad vol2:

inglise linnakeses Spratton oli linnu kujuline puu, millel silmaks tennisepall

Samas kohas tekkis mingil hetkel õhku lõputu palju putukaid. Umbes nagu kihulased, aga terve õhk oli neist paks, riided nendega kaetud ja silmad-kõrvad sügelemas. Kõik vestlused olid kombineeritud kätega vehklemise ja putukate üle kaebamisega. Pildile kahjuks liiga hästi ei jäänud, kui palju neid tegelikult oli :/ 

UKs on õunapuud kaardus ja ploomid juba valmis. Rääkimata, et igal pool on lõputu palju põldmarju.

Karl oli kindla 2m distantsi tagant emale raamatute näitamise ära lõpetanud (ukse taga oli spetsiaalne pulk vahemaa märgistamiseks) ja küsis tema nime. Ema vastas: “Ms Warren [Wo:rren]”. Karl küsis surmtõsiselt: “Ms Moron?” Ema muutus tõsisemaks ja kordas: “Warren”. Karl: “Moron?”

Käsi püsti, kes on midagi seina laadima pannud, aga aku on ikkagi tühi, sest kontakti pole seinast sisse lülitanud:

Täna saime jälle kokku. Rääkisime, mis toimunud on, mida paremini teha ja tanksimise korralike praadidega

Esmaspäevani

The TEA TEAM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s