DOOR BUSTERS

Lõpule lähemale jõudes läheb aeg aina kiiremini…Ja ongi läbi 7. Nädal juba😱 Aga kui teha head asja, siis lähebki aeg kiiresti.😁

Selle nädalaga on mõned muutused – alad, HQ’d, tehnoloogia ja ka kellaajalised muutused. Otsustasime terve orgiga, et ärkame pool tundi varem ja oleme eeskujudeks teistele orgidele. Nii jõuame kiiremini tööle ja jõuame rohkem inimesi näha. 🤩

Külastasime Bottomless Lake’i, mis on legendide järgi põhjatu🤯 kuid legend sai alguse sellest, kui kohalikud tirisid nööri kivi ümber ja viskasid vette ning muudkui lisasid nööri juurde kuni see põhja puudutaks. Nad lisasid muudkui juurde nööri, kuid pärast kilomeetri pikkust nööri andsid nad alla ning sellest tuli ka põhjatu järve nimetus.🙊 Tänapäeva teadlased avastasid, et tunnelite tõttu mis põhjas on ning vee liikuvuse pärast, liikus see nöör horisontaalis hoopis. Tegelikult on järve sügavus 27m.🤓

img_1138.jpg

Taavi jäi meie kauniks kaamerameheks😉

Tulevased nädalad on just need, kus tuleb kõige rohkem vaeva näha, kuna enam pole palju jäänud👌 Meie orgi üks eesmärkidest on rekordite murdmine ja ükskõik milliste raskuste ületamine ja seda me ka ülejäänud suve teeme. 🙌

ALL IN!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s