We’re better looking than last week!

Hei-hei!

Jeiii.. väga winge nädal on läbi ja võtsime selle kokku parima pühapäeva meetinguga. Alustasime päeva lux hotelli gurmee hommikusöögiga. Mõnel meist on kõva töörežiimiga söömine meelest ära läinud, mõni aga kerjab kõik snäkid peredelt kokku.. need kaks äärmust on meie tiimis esindatud. 

Meetingul rääkisime, kui oluline on olla iga hommik/päev/õhtu positiivselt häälestatud ja kuidas pushida end.. see muudab töö palju kvaliteetsemaks. Üks lihtne oluline asi, mis meil kõigil kipub meelest ära minema on hingamine. Teile ka.. kui tunnete frustratsiooni, hingake sügavalt sisse, lugege neljani ning hingake pikalt välja ja peale seda tehke prääksuga kükk ja palju kergem hakkab. 

Kommentaarid championite nädala kohta:

Kerli

Me Elisega jookseme erinevate host perede ja hotellide vahel ning mõni päev pole õrna aimugi kuhu me kerra tõmbame. See nädal oli esimene kord mu karjääri jooksul, kui ma tervet oma elu bookfieldil kaasas kandsin.

Säde

Kohtasin pere, kes 80ndatel hostis ühte SW USA tudengit ja neil oli whole set of books kogutud aastate jooksul. We do the best thing, see väärtus kestab lihtsalt aastaid peredele, kelle riiuleid me täidame ja ma arvan see, et see väga armas.

Kohtasin paari, kes on 39 vanemateta last üles kasvatanud ja siiamaani teevad seda. People are amazing!

Elis-Helen

Väga lahe nädal oli-sain palju naerda. Töötasin piirkonnas, kus enamus pered olid mehiklased ega rääkinud inglise keelt. Vaatamata keelebarjäärile sai pulli ja õppisin hispaania keelt. Nendega suhtlemisel kasutasin veel viipekeelt, eesti, inglise, vene, indoneesia ja hispaania keelt- ma ei tea, kui palju nad minust aru said, aga tundus, et nad mõistsid, et ma olen inimene nagu iga teinegi ja teen head asja. Naeratus aitab alati!

Ma kutsun kõiki peresid meid Eestisse külastama ja üks isa vastas mu kutse peale: “Ma ei saa tulla, kuna nad ei lase mind mu relvaga üle piiri.”

Pauliin

See nädal oli iseloomu ja kannatlikkuse kasvatamise nädal. Kõige parem viis seda teha on eakate paradiisis töötades, kui sa üritad peresid leida. Ja fun thing meie töö juures on see, et sa kunagi ei tea, mis inimesed võivad olla sellel alal, kuhu sa töötama lähed.

Nagu pildilt näha me läheme iga nädalaga järjest ilusamaks ja rõõmsamaks. Nagu puhkusel oleks. Me lähme nüüd ja rakendame oma teadmisi bookfieldil. Tuleb äge nädal! 

Olge mõnusad! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s