Pushing The Limits – Nr 1 org

Time for PIE IN THE EYE and MOMS WEEK!

HEEEI KALLID!

Tervitame teid ja OLEME ŠOKIS, ET JUBA 21. JUULI! 

Nädal läks jälle nii kiirelt ning aina kuumemaks läheb. Iga päev oli kindlasti 30 ringis ning eile õhtul kell 7 öeldi, et oli 36 kraadi?! See nädal toimus siis kauaoodatud pie-in-the-eye võistlus, milleks moodustasime paarid ja võitjapaarid kahest grupist said teistele koogiga lüüa.

Võitjad olid mõlemast grupist ikka TÜDRUKUD ehk Elis ja Sandra ning Jaanika ja Kristel!

Üks grupp sai kokku kämpimisalal ja käis pärast järves ujumas ja mõnulemas ning teised kanjonite vahel. Oli jälle fun ning kiire pühapäev!

Uus nädal toob meile jälle dedication weeki ehk EMA NÄDALA! See peaks olema üks parimaid nädalaid ja käima tõmbama küll, et anda tagasi üks nädalake emadele selle eest, mis nad meile teinud terve elu!

Elis: Mina sain ka lõpuks näha Southwesterni alumnisid! Kõigepealt nägin üks päev ühte naist, kes on hostinud meie DSL-i ehk Invinciblesi manageri Madis Pajo, samuti Taavit ja teisi! Tema abikaasa tegi seda sama tööd, kui nad olid just abiellunud ehk arvatavasti umbes 40 aastat tagasi?! Samuti hakkas üks mees tänaval minuga rääkima ja ütles, et tegi seda 20 aastat tagasi ja ütles, et mis iganes mul vaja, võin alati ta ukse taha minna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s