Spicy org

Seitsmes nädal juba läbi! 

Meie Spicy organisatsiooni tänane kohtumispaik oli Georgetownis Chandler Parkis. Rääkisime sellest, kuidas üliägedaid raamatuid veelgi vingemalt demoda ning jagasime kiitust parimatele: call master ja kõige rohkem töötunde tegev Martin, demokuningas Oskar ning sit down expert & online producer Kelly. Sellele lisaks autasustasime möödunud nädalal vältel kestnud võistluse loorberikandjaid: kes kõige vähem sit-down’e teeb, saab koorekoogiga vastu vahtimist. Esimese aasta müüjad võistlesid omavahel ja student manager’id võtsid isekeskis mõõtu! Valge ja kreemide näoga lahkusid täna Oskar, Sander, Jasper ja Marti. Väga tihe rebimine tõepoolest!

Oleme kõik väga rõõmsad ja ootame põnevusega uut nädalat! Ilm on -nagu ikka- mõnus ja soe!

Edasi tähtede poole!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s