Parem anda ja võtta!

Ciao kullapaid!

Uskumatu, jälle nädal möödas! Aeg lendab nagu linnulennult. See tähendab ainult head-teeme kõvasti tööd ja naudime seda, mida teeme. Ôpime märkama asju, mida teeme hästi ja naerma olukordade üle, mille keerame kihva. Õpime suhtlema erinevate inimtüüpidega, mõistma kõiki ning aktsepteerima olukordi, mida meie muuta ei saa.

Seda kõike seletas ka meile tänase meetingu erikülaline SW vilistlane Ashley, kes müüs 60ndatel 2 suve. Tol ajal oli põhiline toode piibel. 

Lahe oli kuulata, et põhitõed on ikka samaks jäänud. Ta rõhutas, kui oluline on müügitsüklis nimesid kasutada.  Esmamulje on müügis ülitähtis. Ja hea uudis on see, et kõik need oskused tulevad meile tulevikus kasuks-elav näide.

Saime motivatsiooni vähemalt terveks nädalaks. 

Eelneval nädalal oli meil sitdownides võistlus-“Pie in the eye” ehk “It’s better to give than take”. Meil tuli välja, et “It’s better to give AND take” kuna jäime viiki, siis said kõik koogiga näkku. Väga meeleolukas koosviibimine! Piltidelt on ka näha, et kõik olid väga rahul, et said koogiga näkku. Peale seda läksime suppi suplema.

Järgmise nädala pühendame emmedele ehk et tuleb megaäge nädal!!!
Olge tublid! Päikest!

Järgmise korrani. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s