Magus võit – Book Squadi 7. nädal

IMG_5411

No nii, arvake ära, kellel oli parim nädal?

Sellel nädalal panime ikka hullu ja tegime oma senise parima tulemuse kogu orgi peale. Eks see motivatsioon oli ka ikka kõrge – kaalul oli ikkagi võimalus oma vastastele koogiga näkku lajatada. Mis oleks veel parem motivaator?

Eks tänasel meetingul saabuski see kauaoodatud tõehetk ja oi kui magus see oli. Mina ja Killu olime tulises võistluses Karli ja Gunnariga – koogi näkki määrimise nauding oli õnneks tüdrukutel. Paula ja Merka pidid rinda pistma Lauri, Andrise ja Allariga ning nende võistlus otsustati reaalselt ainult ühe sit downiga. Neil nii hästi ei läinud ja poisid said oma napi võidu.

See nädal oli eriti juhtumite rohke Andrisele. Talle võiks lausa kogu postituse eraldi pühendada. Esimese asjana suutis ta auto võtmed autosse unustada ning loomulikult läksid uksed lukku. See juhtus muidugi hommikul, kui oli vaja tööle rutata. See lahenes veel hästi, kui pärast paanilist kõnet Allarile suutis ta tuvastada majast tagavara võtmed.  Teine lugu oli vähe kulukam. Taaskord hommikul tööle kiirustades asetas ta oma IPadi ja akupanga auto katusele… Edasine on juba lihtne ennustada 🙂 Tema õnneks oli hommikusöögi kohta jõudes ta IPad ikka veel alles, aga akupangast jäi ta küll ilma. Lisaks nendele eelnevatele sündmustele suutis ta natuke rutakalt STOP märgiga teid ületades endale politsei kaela saada. See poiss on ikka ilgelt lucky, sest üks ohvitseridest oli Andrisega paar päeva tagasi just maha istunud ja rõõmsalt laste raamatutest rääkinud.

Andris polnud aga ainus, kes sellel nädalal kohelike korravalvuritega lähemalt tutvus. Karlil ja Gunnaril õnnestus ka nende toredate inimestega vähe korralikumad jutuajamised maha pidada.

Gunnar vandus oma viimasel päeval Billingsis alla oma rattale, mille mõlemad rattad olid kaheksaks ja üks kumm lõhki. Nii ta siis otsustaski sellest riistapuust lahkuda ja jättis selle uut omanikku ootama tänava nurgale. Loodetavasti keegi sai õnnelikuks.

Paula ja Merka said oma eluaset hiirtega jagada. Neid sõbralikke närilisi oli lausa neli ja nad arvasid, et eesti kommid Merka kohvris on ikka kulda väärt. Ei vaidle üldse vastu 😀

Seekord toimusid ka väikesed muudatused paaride koosseisus. Oma kooselu pidid lõpetama Karl ja Gunnar ning ka Lauri ja Andris. Pärast kogu seda koosveedetud aega oli selline lahutus hingematvalt… värskendav. Gunnar ja Andris peavad nüüd ise hakkama saama ning Lauri ja Karl saavad kooselu nautida ka sellel aastal.

IMG_5426

Ja nüüd, kallid emad, on meil aeg oma fantastiline suhtumine ja kõva töö pühendada teile. Siin on meilt üks ühine sõnum teile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s