77777 nädal tehtud!!! Whoop, whoop!!!

Fun, fun, fun! Bookfield on nii äge  See nädal võistlesime sit downides, kes rohkem peredega maha istus võitis. Karlid vs Erkki ja tüdrukud vs Joosep, Marko ja Endriko. Karlid ja tüdrukud võitsid  JEEEEYYY  Kuna me see nädal kõik kokku ei saanud, siis me ei saanud üksteisele pirukat näkku visata, et näha, kuidas me üksteisele pirukaud näkku loobime, peate lugema meie järgmise või ülejärgmise nädala postitusest.

Laupäeval mängisime bigger or better mängu, mis tähendab, et valisime ühe lihtsa ja odava asja ja hakkasime seda peredega välja vahetama, millegi suurema ja parema vastu.

Joosep

Hei hei hei!
Bigger or better oli kõva! Alustasin holiday gas stationi pastakaga, siis vahetasin selle cuba võtmehoidja vastu, siis kaleidoskoobi ning siis rulluiskude vastu ja lõpuks sain veel lisaks tasuta ameerika jalgpalli ja vahetasin selle kossupalli vastu haha.

Vohu

Pull nädal, laupäeval sain siis lõpuks kohvitermose. Muidu oli huvitav, auto läks katki ja töötasin pool nädalat rattaga. Ei lasnud sellel ennast mõjutada ja tegin oma parima nädala seni!

Kätlin

Alustasin bigger or better mängu klambriga ja lõpetasin roboti ja Calvin Kleini 125ml lõhnaõliga. Nii äge oli vaadata, kuidas pered ideesid välja haudusid, mille vastu vahetada võiks 

Me armastame South Dakotat

Marko

Alustasin pastakaga, hommik oli väga tormine. Väljas oli väga pime, aga Marko läks ja koputas edasi. Teise ukse taga sai kohe perega maha istuda Müüki ei tulnud, aga sai küünla, mis oli väga hea kaneeli lõhnaga. Marko oli õnnelik. Marko koputas edasi. Lõpuks kohtas ta toredat ema lapsega, kellel oli palju mänguasju. Jälle müüki ei tulnud, aga Marko ei olnud nõus lahkuma ilma vahetust tegemata. Ema võttis välja mängupüstoli ja küsis pojalt, kas tohib selle anda, aga poeg ei olnud nõus. Lõpuks lahkusin pisikese hularõngaga, mida kandsin järgmise tunni oma kaelas. Selle vahetasin huviatava puzzle mänguasja vastu ja siis kohtasin toredat pere, kes taas ei olnud raamatutest huvitatud, aga lõpuks tulin majast välja suure musta supermaniga, kellel oli isegi keep kaela ümber. Arvatavasti panin mõne lapse nutma, aga vähemalt sain Joosepilt tasuta hommikusöögi.

Jagoda

Alustasin Ameerika lipuga, siis sain pisikese laste raamatu, siis paruka, siis mänguauto, siis koti ja lõpetasin pisikese mootorrattaga, õnneks töötan autoga

Erkki

Ilmad on päris kuumad ja kui ma inimestega räägin, siis ma olen sama märg nagu oleks basseinist tulnud

Tüdrukud nautisid festivali mõnusid
Poisid mullitasid vannis ja grillisid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s