Halftime for Boldies paradise. Time to dunk.

Läbi on nüüd pool suvest ja hakkamas on 1 nädal 6 nädalasest suve programmist!

Nädala sees juhtus palju nalja, kes tõusis mitu korda ühel päeval langedes ülesse, kes töötas nii kaua, et isegi mexidel hakkas halb kes rääkis nii hästi ennast kiiruse ületamise eest välja, et ei saanud traffi ja kes mitte 🙂

Elizabeth :

Täna tulin sitdownist majast valja ja siis mingi mees kaubikuga küsis et kas see minu ratas. Ütlesin et ja. Ütles et tahtis kindel olla et see kuulub kellegile sest see hea ratas küsisin “your car isn’t enough?” Ta hakkas räigelt naerma.

PS: Ma oskan muide juba ilma käteta rattaga sõita(telefoni ekraan läks kolmapäeval katki)

Kaspar:

Koputasin siis uksele ja vanem härra tuli uksele ja kutsus kohe sisse ja pani diivanile istuma, et kutsun naise et temale võid müüa ja siis ootan ja mõtlen et mis toimub nüüd. Ja siis ta tuleb naisega ja naine on ratastoolis ja eks me siis rääkisime ja oli tore jutuajamine.

Karl Holm:

Reede hakkas minu jaoks päris krõbedalt. Polnud veel tööle jõudnudki ja selle asemel, et cashi collectida tuli mul hoopis ise välja käia $151, sest ületasin kiirust. Tuleb välja, et ka USA’s siiski on kiirusepiirangud ja neist tuleb kinni pidada. Sain kinnitust, et mul on pilkupüüdev auto. Või sõidustiil.

Samuti tuleb tänada käepaela meistreid. Callidega tõmbas ette Iiris. Demodega tuli Kadri. Sitdownidega olid viigis Martti ja Kadri. Pony wristband läks aga Mihklile, kes “Koby”tas liiga kõvasti.

Boldies out. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s