Spicy Book Club

Kuues nädal läbi, 50% done!

Meie tänane tiimi koosolek toimus taaskord Leanderis endise raamatumüüja Dani juures. Saime kokku ning jagasime toredaid seiku möödunud kuuest tööpäevast. Õppisime ka seda, kuidas oma mõtteid positiivsetena hoida ning kuidas inimeste nimesid kõige tõhusamalt kasutada. Autasustasime taaskord kõige tublimaid ja töökamaid, kelleks osutusid koputusagar Oskar; demokunn, mahaistuja ja online producer Jasper ning töömesilane Martin. Oleme kõik erakordselt terved ja rõõmsad.
Uute kõrguste poole!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s