Viska viis! Viies mägi on nüüd vallutatud!!

Kuuenda tippu on juba näha time for explosion Boldies!!!

Meeled on maailma tipus, kuna tõmbasime orgiga enim customere!  Samuti oli meie orgis 3 sünnat. Karl Holm, Kromel Kruusman ja USA. Kõik sünnipäevad võeti vastu MEGA attitudeiga

Tuleb ka tänada selle nädala auhinna võitjaid!!!

Täna said kätte meie vaprad pony sokid, kelleks olid Mihkel Annilo ja Kaspar Süvaorg 

Samuti tõusis unit clubis ülesse poole Mihkel Annilo 400 ühiku klubisse ja Kromel Kruusman 100 ühiku klubisse

Poole pealt suvega liitunud Carol suutis võita endale success coin’i

Tänased storyd nagu kombeks juba 

Mihkel (J5) Annilo – Vanaema oli lapselapsega õues.. vanaema lamas tooli peal ja 4 aastane lapselaps oli kõrval minibasseinis ning võttis suure veepüstoli ja lasi sellega vanaemale keset approachi otse suhu ja igalt poolt mujalt ka täis – vanaemal selle peale lendas tatti ninast ja suust välja ning siis sain mina ka oma lajaka kätte – vanaemal oli lõbus. Minul oli lõbus, aga kõige õnnelikum oli see väike poiss

Siim – Sõitsin rahulikult rattaga mäest alla kuni koer otsustas mulle ette jooksta (suur, noor, hall, ei tea mis tõugu). Käisin paar saltot, peale seda jooksis koera omanik mulle juurde korrutades: “I’m so sorry, I’m so sorry, are you all right?” Mina kui Eesti mees ikka olin koguaeg, et kõik on korras ära muretse ma peal järgmisele appointmentile jõudma. Ratas oli lennanud kahjuks katki ja omanik lubas seda ära parandada. Lõppude lõpuks oli see, et omanik sõidutas päeva lõpuni mind ringi autoga niikaua kuni ratas parandatud oli minu following buddy (3h). Pärast isa ütles kui on midagi katki (minu v rattaga) siis pean nende poole tagasi minema. Monkeys mean you are working hard 🙂

Kromel – Noo pmst lugu selline et käisin koputasin uksi, tulin just sitdownistnist, lendasin järgmise ukse taha ebareaalse emotsiooniga, seal tõmbasin siis mitu koputust ja naine tuli välja ja röökis täiega mu peale ja slammis ukse. Ma panin täiega naerma seal ukse taga ja ta tuli tagasi uksele ja lõugas et ta kutsub oma mehe või mendi. Ma naersin edasi, et anna minna ja paugutasin koputusi edasi. Mõne aja pärast juhtus nii et tahvel suri ära ja ma hakkasin teloga googeldama kuidas seda paper orderit teha. Mõne aja pärast tulid mendid ja viskasid mind minema. Siis ma olin katkise tableti ja kõva attitudega. Kõndisin at&t sse, seal sai  maagiliselt tahvli tööle. Ja siis kirjutasin oma kristuse tüdrukutele,et et mul 5 miili transporti saada. Noo ja nad orgunnisid mulle midagi. Lisaks sain veel pitsat ja jooke. Boom!!!!!

Iiris – Neljandal juulil läksime mina ja Tuuli meie tavalisse hommikusöögikohta ning tellisime oma tavalise meali. Hakkame maksma ja siis waitress ütleb, et üks mees maksis meie eest ja jättis tippi ka veel. Siis meenus mulle kuidas väljas olles üks mees küsis, et mida me Tuuliga teeme ja ma olin vastanud talle uhkelt, et:”I’m helping families out with education”

Stay cool call & confident 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s