VI: terve kuu töötatud!

Hei-hei!

Oleme tööloomad! Kuu on siin möödunud nagu silmapilk. Juba kahe kuupärast oleme kodus ja mõtleme tagasi, et sai ikka kõvasti pingutatud. Seniks aga elame hetkes ja oleme fokusseeritud sellele, mida saame täna ära teha.

Pilte meie nädalast.

Dely:

Äge idee!

Elari:

Sander collectis turfist megasuure kaisuka.

Silver:

Oli õhtu. Tööpäeva lõpuni oli jäänud 2h. Järsku algas jube padukas. Mõtlesin, et ei ole hullu. Töötan edasi. Tegin seda. Paduvihas töötamine tegi isegi tuju paremaks kui ta enne oli, sest see tegi asja huvitavamaks. Siis algas hullem äikesetorm. Iga 10 sekundi tagant lõi äike mõne lähedaloleva puu sisse. Mõtlesin, et okei. Peab vist varju minema otsustasin, et hakkan kuskile tankla poole väntama. Väntasin ja väntasin. Siis avastasin, et sõitsin valele poole ja ümberringi oli tühjus. Hakkasin tagasi väntama. Autod lasid signaali mulle, sest nähtavhs oli paduka tõttu halb ja otsest jalgratta rada ka polnud. Äike lõi iga väikse aja tagant mõne puu sisse mis olid must umbes 10 m kaugusel. Siis lõi üks täpselt minu kõrvale puusse nii et paar sekundit oli kõik silmipimestavalt valge ja ilma mingi vaheta käis kõrvulukustav mürin ja pauk, mis võttis põlvedest nõrgaks. Hakkasin juba päriselt kartma. Siis tuli mingi lillat värvi jeep vastu ja jäi keset teed seisma. Küsis kas mul on küüti vaja. Ütlesin, et äkki saab lähimasse tanklasse ära visata. Hakkasime sõitma ja siis küsis ka, Kus ma elan, et viskab mu koju ära. Ütlesin, et ei saa minna HQ’sse enne tööpäeva lõppu. Siis küsis, et kas ma temaga sööma tulen (tegemist oli 50-60 aastase naisega) ütlesin, et miks mitte. Sõitsime mehhiko restorani. Neil toimus seal sünnipäeva pidu. Kõik seal olijad olid vanemad naisterahvad ja kõik töötasid haiglas. Tädi tegi mulle söögi välja. Ja kuna ma tahtsin teha oma viimase koputuse pärast 8.31. Läksin ära ja see tädi andis mulle veel 20 dollarit ka.”

Sander:

Inimesed ostavad raamatuid, kõik on priima!

Selle nädala käepaelad online, callide ja sitdownide eest sai Sander!

Demoking – Silver!

Pony käepael – Dely!

Hetkel naudime oma pühapäeva Whirlin’ waters veepargis. Üldiselt liigub kõik õiges suunas ja saame paremaks iga päev, üht või teistmoodi. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s