Spicy book club Texases

Viies töönädal selja taga!

Meie vürtsikas tiim lõpetas just oma viienda töönädala! Kohe kohe on pool suve läbi! Tähistasime seda grandioosset sündmust Briarcliffnis. Sõime kõhud korralikult täis ning tasustamine (järjekordselt!) tublimaid. Seekord osutusid callmaster’iks ja demokuningaks Oskar. Sellele lisaks võitis Oskar endale ka uue veepudeli: parim nädal sit down’ides. Kelly pärjati kõige rohkemate mahaistumiste ja online producer’i loorberitega ning Martini kätt kaunistab kõige rohkemate töötundide käepael.
Ent käib töö ja lõbu koos ning tegime nalja ka! Meie üks ja ainus Marti organiseeris pärastlõuna Colorado jõel. Hüppasime kaljunukkidelt (sügavasse!!) vette, kimasime paadiga ning lõbutsesime niisama.
Oleme uueks nädalaks igati valmis!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s