Misuurid?

Hello hello hello! Nädalad lendavad mööda ja juba on nii palju läbi elatud. Neljas nädal oli täis päevitusilmi ja lahedaid inimesi. Soojusega sulavad ka kõige kinnistemate inimeste südamed ja loomulikult lahedad Euroopa üliõpilased aitavad sellele protsessile meeletult kaasa. Pühapäeval käisime ühe alumni kodus ja saime kuulata tema häid nõuandeid ning nautida ka head toitu. Lisaks omasid nad ATV‘si ja buggyt niiet oli meil võimalik usuga nautida imelist ilma.

Viies nädal oli sammuti imeline. 4 juuli oli mega suur pidustus kõikide ameeriklaste jaoks. Peotuju oli juba kell kaheksa hommikul, kus hakkati väiksemate tulevärkide ja värvipommidega hullama. Päeva lõpuks oli terve aedlinn kaetud suitsuvaibaga ja lõbusas tujus pidulistega. Paljud pakkusid lahkelt süüa ja juua ning olid äärmiselt valmis olema kuulama kõike põnevat, mis meil öelda oli. Aga ega ükski iseseisvuspäeva pidustus ei saa lõppeda ilma ilutulestikuta. Emake loodus otsustas ikka näidata, milline on tegelik valgusšõu ja õhtu lõppes rakettide ning äikese vahelduva etendusega.

Pühapäeval otsustasime ära kasutada imelist ilma ja milla vee-/lõbustusparki. Möllata oli võimalik igasugustes veetorudes ja tuubidega sõita, kuid ka mitte nii aktiivset kogemust otsivatel oli võimalus lihtsalt vees lõõgastuda. Veepargiga koos oli ka lõbustuspark, kus oli mitmeid ameeirkamägisi ja adrenaliini laksu said kogeda nii suured kui ka väikesed.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s