Läbi tuule ja vee – Book Squad Montanas

Mida teha kui sinu ja meetingu koha vahel on jääkülm jõgi, millel pole silda? Mis küsimus see on? Lähed läbi muidugi. Nii teeb vähemalt Book Squad kui kohtab takistust teel. Grilli pole? Teeme siis ühe. Nende viie nädalaga oleme kõik õppinud, et sellist asja, nagu “pole võimalik” ei ole olemas.

Võib-olla keegi veel mäletab minu arvamust siinsesse liiklusesse sukeldumise kohta. See motivaator nimega Karl, kes mu sinna paiskas, helistas mulle peale 22:30 laupäeva õhtul, et mul on vaja meetingule minekuks transport sebida. Parim oli selle juures see, et liikuma pidi hakkama juba vähemalt 6 hommikul, et kohale jõuda. Nii me siis saimegi Killuga oma hostidelt laheda musta pikapi. Läksin veel kell 23 öösel proovisõitu tegema.

sdr

Iseenesest oli meil kõigil lahe nädal. Killu ja Gunnar said uute lahedate veepudelite omanikeks ja ma sain endale ka lõpuks laheda T-särgi. Karl ja Allar said samuti oma särgi kollektsiooni suurendada.

Neljapäeval tähistasid kõik ameeriklased 4. juulit ja panid ilgelt pidu. Rakette lasti veel ka kolm päeva pärast seda. Et ikka massi sisse sulanduda, siis sai ka ise paar rahvuslikumat kaunistust ostetud.

IMG_0321

Üks ema oli Killu pärast mures, et kas tal ikka pass on olemas – äkki pandi meid sunniviisiliselt tööle ja ei lasta koju tagasi enne kui 2000 ühikut müüdud ;). Eks ta nii ongi, aga sundijateks oleme me ise.

Andris sai paar päeva vähe kahtlasemas kohas töötada. Kättemaksuks naabri autode peeglite lõhkumine oli seal tavaline ja pitsaauto rüüstamine ka midagi uut polnud. Aga noh, ka sellistes kohtades võib leida mõne sõbraliku Mrs. Jonesi.

Mis seal ikka, nädal möödas ja uus juba lendab peale. Jätkame oma moto järgi elamist ja teeme oma järgmise parima nädala.

Dream BIG! Have fun! GET SHIT DONE!

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s