Flonagi Foridas

Tere kõigile!

Pühapäev käes ja kohtusime uuesti meie toreda tiimiga Gainesvilles. Seekord läksime peale õppimist ja auhindade jagamist ujuma, mis oli kosutav peale töötamist 35+ kraadise kuumusega. Kõigil on jätkuvalt meeled rõõmsad ning alati on kellelgi vähemalt üks tore lugu rääkida, mis nendega nädala sees juhtus või mida nad nägid. Näiteks kohtus Aliide Venezuelast pärit perega, kes pakkus talle nende enda kodumaa maisileiba juustuga või siis näiteks toredad vanavanemad, kes vihmasel päeval tulid appi, andes talle nokatsi ja vihmakeebi. Seega pered on väga abivalmid ja külalislahked, meil on nii äge töö!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s