WEEK 4!!! Juhuuuu: Merke Mehide org Nebraskas

Heihei meie kallid pered ja sõbrad! Meie neljas nädal hakkabki läbi saama- uskumatu kui kiirelt aeg läheb. Saime sellel nädalal tunda kuuma Ameerika suve ning juba praegu olid USA pered peomeeleolus, kuna järgmisel nädalal, 4. juulil on neil iseseisvuspäev. Saame seda suurt pidupäeva lõpuks ise ka kogeda! Nebraskas on aastaringselt ilutulestik keelatud aga 10 päeva enne 4. juulit võivad nad alustada ilutulestikuga. Kui õhtuti töölt koju liigume siis on taevas ilus värviline.

Meie aga tähistasime sellel nädalal meie liidri Merke sünnipäeva koos koogi ja lauluga. Hurrraaa! Pühapäevase meetingu viisime läbi Anna- Liisa ja Gedili host family juures ja seejärel läksime basseini äärde hullama.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s