Neljas nädal on selja taga!!! BIG MO is going strong!!!

Suvi on jõudnud South Dakotasse, kui eelnevad nädalad kogesime vihma ja tornaadosid, siis see nädal saime ujuda oma enda higi sees 🙂

 South Dakota on nii lahe, siin ei hakka kunagi igav, iga päev kogeme midagi uut.

Mõned toredad lood sellest ülikõvast nädalast:

Erkki

Nägin palju madusid see nädal. Jeppp meil on maod siin.

Airis

Kohtasin ühte pisikest poissi, kes tuli majast välja, et ennast mulle näidata, võttis ennast paljaks ja pissis mu ees samal ajal silma vaadates

Vohu

Täitsa pull nädal oli, esimene nädal autoga. Ilmad olid väga palavad. Hoidsin head attitude ja päevad läksid kiirelt ja nädal oligi läbi. Follow päeval tegime countryt ja sai palju sõidetud, SD on ikka väga ilus koht. Juba ongi esimene kuu läbi! Kaks kuud veel ees, keerame juurde ja paneme vägevalt edasi. Sunday meeting oli vägev – GO BIG MO! Meil on parimad inimesed orgis! 

Marko

Koputasin pimedas ja lubati koerad lahti lasta, kui ei lahku ning ütlesin emale, et sa oodat beebit, kuigi ei oodanud 

Jürgen

Leidsin huvitavaid taimi Vermillonis

Kätlin

Kohtasin palju inimesi, kes on kümneid aastaid tagasi müünud Southwesterniga, mis andis palju motivatsiooni juurde. Lisaks andis üks mega tore ema mulle oma mini cooperi suveks tasuta. Southwesternis töötada on nii äge  BIG MO!!

Jagoda

Täpselt nagu rattaga, andis ka auto otsad esimene päev. Üleval mäe tipus maja ees ei läinud auto enam käima ja ma jätsin klaasile märkme, et mul läks auto katki, aga olen tööl, tulen hiljem järele. Vahetasin laupäeval starteri ära magusa hinna eest ja nüüd sõidab libedalt. Väga naljakas kogemus.

Joosep

Mul oli üli kõva nädal. Mul läks ratas katki, ja siis esimene uks kust abi küsisin, parandas mu ratta ja laenas oma ratast ka  ülikõva vend. Kohtasin üht lahedat homeschoolerit, kes teadis eesti kudumisstiilidest. Ta oli täiega avatud meelega ja tahtiski rääkima jääda hahha 
Väga arendav nädal, lahe oli. 

Jooga, jooga, jooga
Pühapäevased hommikusöögid 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s