Candents 4. nädal tehtud!

Hola rahvas!
Neljas kõva töönädal bookfieldil on läbi ja emotsioonid on endiselt laes. Üks kolmandik
suvest on tehtud! Siin on täitsa soe ja räägitakse, et läheb veel soojemaks, nii et saunast me puudust ei tunne. Täna, pühapäeval, kogunesime Candetsi liikmetega Oak Mountain Parki, hästi suur park, kus saab grillida ja chillida, ujuda, palli mängida ja isegi hobustega ratsutada. Kõigepealt tõmbasime Pelhami ilusas looduses ägeda meetingu käima ja siis läksime suplema. Kangemad, Tanner, Kerli ja Elis ujusid isegi üle järve.
Tänasel meetingul õppisime, kuidas USA emadega sõbraks saada-kuidas luua parem side ja nautida nende seltskonda. Nalja peab ka kindlasti saama. Ja kui naljasoon on nõrk, siis siin on parim koht kus harjutada ja katsetada. Nii, et kui tagasi tuleme, siis teeme sellise stand-up komöödia show teile.
Why animals don’t play cards in the jungle? Because there are too many cheethas.

Meil jagatakse orgis istumise eest päikeseprille.
We are better looking than last week.

Tervitame!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s