Book Squadi seiklused Montanas

No nii, no nii, no nii, juba neljas nädal selja taga ja Book Squad laseb ikka aina paremini edasi. See uus nädal tõi kaasa nii mõnegi huvitava juhtumi, mis vägisi naerma ajab.

Seekordne kokkusaamine oli meil tiimiga kahes osas – Allar, Lauri, Andris, Paula ja Merka tundsid end mõnusalt Great Fallsis samal ajal kui mina, Killu, Karl ja Gunnar peesitasime basseini ääres, et natuke oma Bookmani päevitust korrigeerida.

Kuna kõik peale Paula ja Merka kolisid eelmisel nädalal, siis see nädal oli ka omamoodi sisseelamise periood. Esimese asjana pidime mina, Gunnar ja Killu endale rattad sebima, et saaks ukselt-uksele jooksmise asemel ikka vändata. Mul õnnestus see mõne tunniga leida õnneks – ega see taldade kulutamine väga pikalt lõbus ei ole. Kui ei meeldi, leia lahendus.

Uute hostide leidmine oli ka meie To Do listi alguses. Karl suutis endale ja Gunnarile ühe Billingsisse sebida, samal ajal Billingsist tunni kaugusel Mrs. Jones’ide uksi jahtides. Me Killuga saime ka endale uue hosti. Killu oli ikka täitsa sillas, kui meie host ema ta rolleriga sõitma viis. Põhimõtteliselt on auto ka olemas, kui ma lõpuks julguse kokku peaks võtma ja tahtma sukelduda Billingsi liiklusesse – selleks läheb muidugi mingit ilgelt head põhjust vaja.

65686078_571222460074212_7944788460705939456_n

Paula ja Merilin pidid ka sellel nädalal oma elukohta vahetama. Nad said ennast lausa peaaegu et lossi sokutada.

IMG_0294

Aga mis seal ikka. Uus nädal, uued eesmärgid, uus kuu. Let’s dig in!

IMG_5326

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s