Boldies Paradise Texases

Lõppenud on neljas nädal bookfieldil! 

Habbitid on formuleeritud, tujud on head ja magusad mäed paistavad. Suutsime teha kogu orgiga parima nädala customerides ja unitites. Head töö Boldies!

Sellel nädalal jätkus palju nalja, kes suutis ratta ära kaotada, kes suutis auto parandusse viia, kes ei jõudnudki parandusse, kuid kõik on terved ja elus “what doesn’t kill you makse you stronger” am I right or am I right

Sellel pühapäeval saime nautida BBQ’d ja Grilli Martti, Kromeli ja Kaspari HQ’s. Tegemist oli kõige ehtsama basseini peoga

image1.jpeg

Sellel nädalal teenis call masteriga käepaela Karl-Erich Orgusaar. Demode ja “Monkey wristbandi” teenis välja Elizabeth Villas, kui ta vesi põlveni kimas rattaga ringi. Sitdownide hulgas jäi aga nagu traditsiooniks juba Martti “Just getting started” Kask.

image2.jpeg

Samuti suutsid eelmine nädal välja teenida SW prillid Siim Suitslepp ja Martti Kask

image3.jpeg

Ühikute klubiga on liitunud 3 liiget Kaspar Süvaorg FY’idest 100 ühiku klubiga, Mihkel Annilo 200 ühiku klubiga ja Martti Kask 300 klubiga eelmisest nädalast

image4.jpeg

Tänased lood tulevad Reimolt ja Tuulilt

Reimo:

“Sattusin sitdowni, kus pere isa töötas Judge Assistentina kohalikus kohtus ja küsisin temalt, et mis on kõige naljakam lugu mis ta on kogenud. Anthony (isa) vastas, et ükskord sai  üks mees vanglast just välja ja esimene asi mida ta tegi oli seiklus vangla vastu olevasse poodi, kust varastas 16 paari sokke ja läks tagasi vanglasse, et anda need vanglas töötavatele vangla ülematele.”

Tuuli:

“Holmi follodes küsis ta ühe perenaise käest, you must Be the mom of the house, naine ütles ei, ma olen 25 alles. Tal oli mees kõlariga Telos ja kogu ülejäänd aja ta mees lihtsalt naeris sellise kajakaga et vähe pole “

Boldies out 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s