Ohighersite maailma parim kolmas nädal

Möödunud on nädalaid kolm ning habitid on juba tekkimas. Saime kõige parema orgiga kokku imelisel päikselisel päeval, kus meil oli megahea meel üksteist näha ja juhtumistest rääkida. Mängisime jalgpalli ning võitis sport. Tähistasime Kristjani sünnipäeva ja aitasime koogi ära süüa. Õppisime möödunud nädalast ning valmistume esmaspäevaks, mis on teatavasti tuleva nädala esimene, viimane ja ühtlasi PARIM esmaspäev. 


Mõned lood Emmelylt:
Reedel olin bookfieldil koputamas. Olin ära koputanud ja kedagi ei tulnud ning võtsin asjad, et edasi liikuda. Järsku keegi hüüab, et mis sa teed seal. Läksin naise juurde ja ütlesin, et teen oma suveprogrammi. Naine küsib, kas sa võtsid midagi sealt ukse eest. Ei, vastan mina. Naine ütleb, et näitaksin oma koti ette, et mis mul seal on. Näitan oma koti ära ja seletan, mis teen siin. Naine oli ikka väga umbusklik ning näitan slicki, kellega töötan ja rääkisin endast. Lõpuks küsin, et kas ta ise on ka ema ja selgus, et on vanaema, tegin talle demo ära, andsin bussines kaardi ja küsisin pre-approachi. Isegi täitsa meeldisid raamatud. Lõpuks jättis mind rahule ning sain päevaga edasi minna.

Kohtasin vanaema, kellel olid kauged sugulased Soomest pärit. Nüüd tema tütre mehe vend on Eestis Ameerika armeega ja võttis endale Tartust naise. Nad tulevad paari nädala pärast Ameerikasse külla. Küll maailm on ikka väike.

Sõitsin üks päev oma rattaga ringi. Nägin mingit naist ja ütlesime teineteisele tere, kuid tema ütles veel midagi ning läksin tema juurde. Mõtlesin, et küsin pre-approachi. Sain teada, et ta ei elagi siin vaid tuli külla. Seletasin siiski, mis ma täpsemalt teen siin ning tahtsin lahkuda, aga enne kui minema sain minna andis naine mulle $10 lampi ja soovis edu. Ma muidugi ei tahtnud seda vastu võtta, aga ta surus selle lihtsalt kätte. Just olin mõelnud, et sula raha hakkab vaikselt otsa saama nii, et nüüd sain veel paar korda putru osta.


Järgevalt mõned pildid Sunday meetingust, kus esimesel pildil näeme Emmelyt, kes võitis omale käepaela, mis annab talle võlujõudu juurde.

Meie sitdownide võistluse võitja Tõniiiiiiiis koos Hardoga, kelle sokid on sama kõrgel, kui meie orgi standardid:

“Küünlad käivad haua peale” ehk sünnipäevalaps Kristjan kujutletavaid küünlaid ära puhumas. Kui attitude on paigas, pole küünlaid vaja. 

Järgenval pildil näeme Kai-Brithi oma loomulikus keskkonnas – võiduvees. Jep, nii kreisi see maailm ongi

Ja last, but definitely not the least – meie sellenädalane mitmevõitja – Marelllllllleeeeee. Vaatleme nüüd tseremooniat, kus toimub pidulik käepaela üleandmine

Peatse jällenägemiseni, 
Teie ustav, Oooooooohiiighers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s