Pushing The Limits- Nr 1 org

Day by day, in every way, we are getting better, anyway!

Ilusat jaani sinna kaugele!

Juba jälle pühapäev käes ning 3. nädal jälle sama kiirelt läbi. Tööhabit hakkab juba sisse jääma ja kõik arenevad iga päevaga aina enam, orgi tulemused aina tõusevad! Day by day, in every way, we are getting better, any way!
.
Utah ikka üllatab meid oma ilmaga, see nädal saime tunda üle 30 kraadist kuumust ja neljapäeval keeras ilm jälle ära, tuul tõusis ja terve nädalavahetus oligi tuuline ja umbes kuni 19 kraadi. Enamus polnud aga sellega üldse arvestanud ja polnud isegi pusasid kaasa võtnud, aga find a way! See eest homsest peaksime saama terve nädal jälle mõnusat üle 30 kraadist kuumust, mõnna!
.
Täna pühapäeval nagu ikka saime kokku ja tegime alguses ametlikuma meetingu, seekord aga pargis. Samuti oli meil see nädal 2 sünnipäevalast Jaanika ja Elis, kes said mõlemad reedel 21. juunil 21! Ehk saame rahulikult suve lõpus Vegasesse minna. Sõime ka selle puhul kooki ning selgitati välja ka selle nädala võistluse võitjad, milleks olid üliägedad Southwesterni päikeseprillid! Selle said kõik need, kes tegid nädala jooksul vähemalt 60 sitdowni ehk istusid päevas keskmiselt 10 emaga maha.
.
Hiljem käisime ka bowlingut mängimas ja koos burgereid söömas. Nagu rämpstoidust vähe oleks eksole.
.
Nagu ikka, saate täpsema ülevaate piltidelt:
.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s