Boldies are just getting started!

Oleme orgiga pürginud 3.nda nädala mäe tippu kus avanes vaade 4.nda nädala tipule. Tegemist on kõige seiklusrohkema nädalaga. Eelmine nädal küsisin, et kas kolm on kohtu seadus. Tuleb välja, et rataste “laenamist” toimus see nädal juba 3 korda ehk kokku 5 korda suve peale.

Peale selle jagavad huvitavaid lugusi ka orgi liikmed nädalast

Anneli:

ootasin oma einet hommikusöögikohas ja siis teenindaja, kellega varasemalt rääkinud olin, et olen Eestist pärit, tuli seisis mu selja taha ja pani telefonist Eesti hümni mängima. Ma tõusin automaatselt püsti ja siis Josh (teenindaja) hakkas naerma ja ütles, et “I had to do that” ja andis high five’i. Kõik teised, kes seal sõid, vaatasid, et mis toimub, ei saanud midagi aru. Omamoodi hommiku exex jälle.

-Politsei Texases

Elizabeth:

Kuulsin kuidas orgi kaaslastel on juhtunud ratastega huvitavaid lugusi ja mõtlesin kuidas mul ikka on vedanud enda rattaga, et keegi seda ei taha (neljapäeval oli ratas puutumata 4h) ja hõiskasin selle enda orgi kaaslastele välja. Võta sa näpust, järgmine päev oli bookfieldilt see ära haihtunud 

-Kromel nautimas oma bookman päevitust

Maria : waitress söögikohast

Iga hommik käime Tuuliga Chaf In’is söömas. Chaf In on ilus ja ehtne Ameerika diner. Punased nahkpingid, kenad lauad ja mex teenindajad. Maria on minu ja Tuuli teenindaja iga hommik. Ta väga aru ei saa, mida me räägime seega peame iga kord 3x oma tellimuse talle üle kordama. Aga ta on tore ja sõbralik meie vastu. Ühel tavaliselt tööpäeval teen oma esimest katset saada istuma ja mind lastakse teise lause pealt sisse. Perega maha istudes tuleb välja, et mind lasi sisse high schooler ja tema 25-aastane vend, keda ma vanemateks pidasin. Tagant toast tuleb aga välja minu ja Tuuli Maria ja hakkab kõva häälega naerma. Koos tegime nalja ja läksime edasi. 

2 lugu: Kuidas ma pidasin müügimeest high schooleriks

Sõidan turfi ja olen täis energiat ning elevust. Ruttu vaatan ja näen, et high schooler koos isaga pakivad oma asju autosse ning lähevad tuppa. Koputan uksele ja vanem naisterahvas tuleb uksele. Mõtlen endamisi, et mine tea, rikkamad inimesed saavad ju vanemas eas lapsi. Ema laseb mind sisse. Sitdowni minnes tuleb välja, et high schooler oli tegelikult turvafirma müügimees ja arvatav isa oli teine müügimees (nad ei kandnud töövormi). Punastades kõnnin välja ja naine saadab mulle tervitusi vähemalt selle eest, et ta naerma ajasin.

Otherwise on palju juhtunud seda, et inimesed küsivad kas nad tohivad minuga koos ukse peal minu eest palvetada. Küsitakse, kas olen abielus või on mul lapsi. Karli follodes küsiti mult, kas me oleme abielus. Et kui ei ole, kas saaks numbrit või date’le. Vahepeal tahavad 7 days adventistid ukse peal annetusi anda, sest nende usk näeb ette seda teha reedest pühapäevani ja nad ise käivad raamatuid ukselt uksele müümas, mis on sarnased meie toodetega. Tuuli teenis üks päev nii 50$ ja mina 20$.

– Õhtused sõbrad

Pealegi tuleb tänada ka kõige suuremaid orgi standardite tõstjaid. Call meistriks sai seekord Kaspar Süvaorg. Demodega tõmbas ette Kadri Samuel. Sitdownidega 3. nädalat järjest Martti “Monday Monday Monday” Kask. Ponide käepael läks Anneli Toomsalule.

Samuti teenisid see nädal ka success coin’i Nele Tamm, Tuuli Sarapu ja Patryk Kuczek:

Samuti suutis meie orgi liider tõusta 300 ühiku klubisse!!!

Pühapäeval oli meil võimalus puhata jalga ujumispargis, kus sai tehtud palju PC’si, ujutud hüpatud ja bookman/bookgirl päevitust leevendatud.

Parimat nädalat soovides, Teie Boldid

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s