Book Squad uusi maid avastamas

IMG-5276Mitte miski ei pane aega kiiremini käima kui kõva töö. Oleks nagu ainult silmi pilgutanud ja juba ongi järgmise postituse aeg käes ning punt taaskord ühe laua taga. Tegime kõik oma parima nädala.

See nädal oli minu jaoks ikka väga vinge. Mind krooniti lausa kahekordse käepaelaga – Demo Queen ja Sit Down Guru. Nüüd tuleb tiitleid kaitsma hakata. Lauri lubas järgmisel nädalal need mult ära võtta, aga eks me näe – ma kavatsen veits kauemaks sellele troonile istuma jääda. Eks see võistlus saab veel vürtsi juurde, kui Allar ka lõpuks sisse hüppab.

Täna suunduvad ka enamus meist uude linna ja kõike tuleb otsast peale hakata – uued HQ-d, rattad, inimesed. Kui esimene kord tundus see ilgelt palju, siis nüüd lihtsalt kehitad õlgu. Midagi ikka leiab :). Natuke kahju oli küll oma lahedad host pered maha jätta.

Meie sõit Billingsisse oli ka omaette kogemus. Päris lõpuni ei saanud täpselt aru kumb see rohkem roolis oli, kas Gunnar või Karl. Lisaks sellele otsustas Karl proovida Ameerika ema stiilis sõitmist – ikka põlved kõhu all ja nina esiklaasis.

Aga mis siis ikka, paneme edasi ja veel paremini. Unistame suurelt, teeme nalja ja teeme asjad ära!

IMG_1433

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s