Boldiesparadise Texases

Monday Monday Monday every day is Monday – Martti Kask (organisatsiooni liider). 

Läbi on 2. nädal ja Boldies are just getting started. 

Eelmine nädal saadi teada sõjaplaan ja HQ’d. Martti, Kromel ja Kaspar vallutavad triiona. Mihkel, Karl Erich ja Michal võtavad ette oma lahinguvälja. Karl and Patric püstitavad omad lipud koos. Reimo ja Siim sõidavad üle Rooside linna. Kadri, Nele ja Elizabeth piiravad oma linna. Anneli ja Kerli püstitavad oma võimu. Tuuli ja Iiris uhuvad ära oma piirkonna.

Nagu Eesti vanasõna ütleb, pole halba ilma heata, nii on ka meil siin Ameerikas. Esimesel nädalal “laeanati” ratast Kromelilt, kes tolles olukorras suutis uue ratta välja võluda 3 tunni pärast ukselt-uksele käies, ning sama lugu toimus ka Michal’iga teisel nädalal, kus leiti sama lahendus probleemidele. Kas kolm on kohtu seadus?

Alati tuleb ka tänada meie kõige võimsamaid käepaeladega. Esimesel nädalal sai callide bossiks Iiris Niitsoo, kuid see nädal näppas selle ära Kromel Kruusman. Demode osas oli on ja jääb kõigile peale kõikvõimas Kaspar Süvaorg. Rääkides sitdownidest siis kõige rohkem sai oma jalga puhata Martti Kask juba kaks nädalat järjest. Tuleb välja, et sel nädalal näppas 1 HQ ära kõik käepaelad teiste eest!

Teise nädala auhinnaks oli Success coin “do your 30 demos everyday “, mille jaoks nägid vaeva kõik meie orgi liikmed, ning selle pärisid 

Poistest: Martti, Mihkel, Karl Holm, Reimo, Kromel, Kaspar, Karl Erich, Siim

Tüdrukutest: Kadri, Kerli, Elizabeth, Anneli ja Iiris

Aga sellest pole muret sellepärast, kuna “the answer is always behind the next door”

Boldies out

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s