Candents organisatsioon Alabamas

Hei-hei!!!

Esimene täispikk töönädal on seljataga!!! Juhuu-tehtud! Tervitused kodumaale! Panime palju rõhku demodele ning teenisime välja Success Coinid. Meil kõigil on kogunenud juba väga vahvaid ning õpetlikke lugusid. Me oleme siin selleks, et kasvada ja areneda.

Mõtteid, muljeid ja lugusid eelnevast nädalast:

Tauri

Oli pikk päev olnud ja polnud tükk aega demosid saanud, motivatsioon oli päris madal. Ei osanud ka enda piirkonnas edasi liikuda enam, palav oli ja väsimus ka peal päikese käes. Vesi otsas. Aga liikusin edasi, lootes, et läheb hästi. Natukese aja pärast kohtasin väga lahedat pere, kes olid minust väga huvitatud ja lihtsalt huvitavad, andsid mulle kaasa mitu veepudelit ja muid jooke ja väga palju pre-approachi.

Always keep moving, never stop. You cannot fail if you refuse to stop.

Katri-Liis

Mis mulle sellest nädalast meelde tuli kohe on üks hommik, kui postiljon mu kõrval peatus ja ütles “tüdruk sa jõuad igale poole, ma näen sind igal pool, teed kõvasti trenni!” Postiljonid hakkavad sõbraks saama, jõudsin alati enne teda piirkonda.

Alguses oli majade vahel mägedest rattaga suht võimatu üles sõita, siis nüüd suudab isegi mõnest raskemast tõusust rattaga ka üles vändata.

Rasked ajad tuleb üle elada ja mitte alla anda. isegi kui kõik tundub täiesti lootusetu, on vaja leida olemasolevast hetkest see ilus ja hea, millele keskenduda – see motiveerib ja annab jõudu.

Kerli

See nädal sain olla eeskujuks pisikestele- õpetasin neile, et selle töö peab enda jaoks fun-iks tegema. Nädal oli minu jaoks täis nostalgiat ja palju rõõmu. Nimelt kohtasin kahte endist SW vilistlast. Üks neist käis 70ndatel raamatuid müümas, tundis mu kaugelt ära ja hüüdis:

“I feel happy, I feel healthy, I feel terrific!!!”

Kennet

See nädal istusin ühe teise müügimehega maha. Tal palju aega polnud. Ütles suht otse “Olen huvitatud, palju maksab?” Tegin vajalikud stepid ära ja lahenes hästi.

Enamiku väga olulisi asju maailmas on saavutanud inimesed, kes on edasi tegutsenud isegi siis, kui ei paistnud mingit võimalust neid saavutada.

Kati

Esimene lahe story on see et ma kohtasin meest, kes müüs raamatuid SWga 1976. aastal, samal aastal kui mu vanemad sündisid.
Teine lahe story oli see kui nägin umbes 6-9 aastaseid musti lapsi korvpalli mängimas ja läksin nende vanematega sitdowni tegema. Kui ma lõpetasin sain aru et lapsed olid väga elevil minust, nügisid üksteist ja üks julgem julges lõpuks küsida, kas ma olen vallaline. Ma naersin ja ütlesin jah, ja kui ma juba eemale rattaga sõitsin jooksis üks umbes kaheksane mustu mulle järgi ja arglikult küsis, kas ma annaks oma numbri talle. Ma andsin oma business kaardi ja ta silmad läksid nii suureks-ta lausa kiirgas õnnest, ja ta jooksis suure victory hüüdega sõprade juurde tagasi hüpates üles-alla 😀 Made my day!!!

Pauliin

Nädal algas sellega, et ma otsisin rattapoodi ja lõpetasin kirikus, mille inimesed käisid mulle ratast ostmas.
Üks approach algas sellega, et hirmutasin porchi katuse all oleva linnu ära, kes lennutas oma kaka mulle peale.
Üks ema istus minuga maha, ütles kohe ära, et ta ei osta midagi, aga ta tahab, et ma saaks harjutada enda teksti. Ta ise oli inglise keelt kunagi õpetanud vahetusõpilastele.

Who’s next? Lihtsalt edasi minna…
I feel happy, I feel healthy, I feeeeel terrific!!!

Säde

Teisipäeval olid esimesed car problems & auto ei läinud hommikul käima. Leppisime uue host perega kokku, et viime asjad hommikul sinna ja lähme tööle, aga pidin helistama ja teatama, et jääb ära. Uurisin, kas ta teab linnas häid mehhaanikuid, kellele helistada, mis peale host mama ütles, et ta omab ühte car repair kohta ja see ongi linna parim.

Answer lies behind the next door!!!

Tanner

Tegemist oli esimese täispika nädalaga. Juhtus nii, et sai tehtud Vigu, mis tegid töötamise raskemaks. Esmased emotsioonid polnud kõige ägedamad, aga kui jõuad bookfieldile, siis I will figure it out.

Kui asi kisub halvaks, küll ma midagi välja mõtlen.

Elis-Helen

Nädala alguses käisin vaatamas, kuidas professionaal Kerli tööd teeb ning sain nii mõnegi nipi ise hiljem järele proovida. Töötasid isegi! Olen õppinud olema õpetlik.

Päeva keskel tuleb ikka selliseid hetki, kus naeratus ei tule loomulikult, kaua sa ikka jaksad suu kõrvuni olla. Laupäeva keskel kohtasin aga härrat, kelle suust tuli ainult puhas kuld, nii et suu püsis kõrvuni terve päeva. Ühe ukse taga isegi naersin kõva häälega. Tervisele ka hea!

Little things matter.

Elisabeth

Esimene täisnädal sai tehtud, oli raskeid hetki, aga võin ausalt öelda, et ägedaid hetki oli palju, palju rohkem! Mida ma õppisin nädala jooksul? Kindlasti seda, et kui sul on eesmärgid olemas ja need on siirad, siis sa saavutad need igal juhul, isegi siis kui see kõik tundub olevat võimatu.

PS! Täna tähistatakse Ameerikas isadepäeva. Täname kõiki tublisid isasid, ilma kelleta me ei oleks praegu siin, kus me oleme.

Päikest!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s