BigMo in South Dakota

Whooop, whoooop teine nädal selja taga!!!

Esimene täispikk nädal on läbi. Kõik avastasid midagi enda kohta ja õppisid midagi uut. Mõnel läks lihtsamini, mõni sõitis ameerika mägedel, aga oluline on, et me kõik pingutasime, et võita oma esimene ja suve kõige olulisem auhind-success coin

Vohu poiss oli ülimalt vapper ja töötas see nädal kahe tornaadoga ja tegi päevad edukalt lõpuni, kuigi peaaegu keegi ei tulnud uksele, kuna kõik varjasid ennnast kuskil keldris. Raske töö tasub ära ja success coin tuli ära!

Erkki võib kinnitada, et eestlaseid leidub kõikjal. See nädal kohtas ta ema, kelle abikaasa Nikolai on Eestist pärit. Ja muidugi teenis ta ka success coini.

Joosep kohtas väga palju toredaid peresid, aga kahjuks või õnneks leidub alati ka erandeid. Samal ajal, kui Joosep istus ühe emaga ja näitas raamatuid, tuli koju isa, kes ütles lihtsalt, et nad ei ole huvitatud. Hiljem tuli isa ja palus vabandust, kuna ta arvas, et oli olnud õel. Ka nii võin juhtuda. Siin on Joosep oma kõige kallima varaga-success coin

Karl Saalil oli väga kõva nädal. Ta sai töötada väikestes linnades ja kohtas palju farmereid. Flandreaus tutvus ta paljude “Native Ameeriklastega”, kellel oli oma keel ja kultuur, mis oli Karlile korralik kultuurishokk. Karl lõpetas nädala Volga linnas, mis oli küllaltki Euroopalik ja kus enamused inimesed töötavad suures sojatehases, mis asub täpselt linna kõrval.

Jürgen kohtas isa, kellel oli kaks Teslast ja lisaks sellele oli ka ta lapsel väike laste Tesla. Lisaks viisid 14 tunnised päevad success coinini.

Marko istus maha isaga, kellel poole peal helises telefon ja ta võttis selle vastu ning mingil moel unustas ta ära, et Marko üldse seal oli, nii et lõpuks võttis Marko oma asjad ja läks lihtsalt minema.

Airis lõbustab perede päevasid oma üliarmsa fishiga, kes on lisaks meie mega ägeda orgi maskott.

Ja muidugi teenis ka Airis endale success coini.

Kätlin kohtas ema, kes leidis oma ürdiaiast küülikupesa ja ta sai käes hoida pisikest küüliku poega. Ja raske töö tulemusena hoidis Kätlin pühapäeval success coini oma käes.

Jagoda avastas, kui ilusad oma päikeseloojangud South Dakotas, samal ajal muidugi töötas, et see nädal success coin teenida, mille ta ka vääriliselt sai.

Endriko on meie super äge liider ja ta on väga uhke, et kõik orgi liikmed olid see nädal nii tublid ja teenisid endale success coini, ka ta ise.

Peale pikka nädalat saime kõik kokku ja nautisime oma vaba päeva kõige kõvema tiimiga.

Lisaks success coinile jagasime välja ka muid auhindu.

Kätlin- Call Master
Joosep- Sit Down master
Kätlin- Demo King

Liidri käepaelad meie kõvadele manageridele.

100 ühiku klubi

200 ühiku klubi

2nd week is done. We all worked super hard to win this week’s award success coin. This Sunday we got together and found out that everyone did amazing job and won their own success coin. Furthermore, some more awards were given out. We had a lot of fun and it is going to be even more awesome next week.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s