Best Stats FormerSite seiklused Texases ja New Mexicos

ESIMESED KOLM PÄEVA

Hei! Essa nädal tehtud!
Meil kõigil oli seiklusrikas nädal. 😊

Esimene nädal oli meil harjumuste loomise nädal. Õppisime tugevasti tööd tegema ja jätsime kõik emmed heasse tujju. Täna lähme peale õppimist ja kokku saamist kõik koos golfi mängima.Meie kõik kirjutasime oma nädalast niimoodi:

Pille: Enne esimest päeva oli hirm ja ärevus suur. Esimesed koputused tegime juba kolmapäeval ja imekombel ei ununenudki mul esimesel uksel nimi ära ja kõik läks hästi. Neljapäeval käisime politseis ja city hallis, et kõik korras oleks ja probleeme ei tekiks. Reede oli tore päev, siis töötasin Liisbetiga koos ja õppisin parimalt. Kohtusime paljude toredate peredega ja tegime nalja. Laupäeva hommikul ootas mind üllatus, minu ratas oli katki ja sellega ei saanud kuhugi sõita. Õnneks leidsin hommikusöögi kohast toredad noored, kes mind tööle viisid ja kõndisin terve päeva. Aga päev oli tänu sellele üllatusele palju parem ja kohtusin paljude toredate inimestega. Ühele Hispaania perele näitasin raamatuid kasutades google translate isegi 😄

Paul-Mark: Esimene nädal USAs ongi läbi. Ei saa öelda, et midagi hirmsat oleks. Mul küll on kodus suur berhandiin Hopsu, aga siin Las Cruceses on väga palju chiuauasid ja need on hirmsad. Kõige rohkem meeldivad mulle USA inimesed, sest nad on nii soojad ja toredad. 

Liisbet: Esimene nädal tehtud! Kõik olid tublid, tuju hea ja töökus laes hoolimata ahvipärdikutest, mis meil juhtunud on. Kellel varastati ratas ära, kellel läks auto peale 0,5h sõitmist katki ja mahakandmisele. Ei lase heidutada, lähme edasi ja ehitame oma karakterit. Põnev on olla raamatumüügi töö peal tagasi. Meil Pillega on hästi armas host-pere, kes on väga palju meid aidanud, täna tegid meile maitsva hommikusöögi ka. Igasuguseid toredaid peresid olen juba kohanud. Esimesel päeval koputasin ka ühe isa uksele, kes oli omal ajal raamatuid müünud. Ühel päeval käis ka Pille minuga tööl. Nägime linnas majade vahel hirve, väga huvitav. Meil oli koos hästi tore päev, õppisime ja saime paremaks.Täna lähme tiimiga golfi mängima, põnev.Tuleb üks väga vinge nädal number 2!

Tairo: 1.nädal seljataga bookfieldis. Pole kahtluski, et peale suve oleme tugevamad, motiveeritumad, laia naeratusega ja põrgulikult nägusa päevitusega. Parim koht, kus kasvatada enda isiksust ja inimesed siinpool ookeani on super lahked. Alati pakuvad vett, küsivad huviga Eesti kohta, jagavad nõuandeid ning pakuvad abi. Üks äge mehhiklaste pere kutsus isegi enda tütre 15.sünnipäevale, pidi vägev tulema ja oleksime väga oodatud. Tuleb vägev suvi- just getting started!

Taavi: Esimene nädal bookfieldil läbi. Kolme päevaga on nii mõndagi juba juhtunud, kellel on rattaga probleeme, kellel on autoga. Sellest hoolimata on kõigil tuju hea ja uuele nädalale minnakse hea tuhhiga vastu. Selle lühikese aja jooksul on nähtud ka palju mehhiklasi kelle peal on hea hispaania keelt harjutada. Kindlasti oleme kõik õppinud midagi uut ja järgneval nädalal keskendume peamiselt heade harjumuste loomisele.

Kristo: Esimesed 3 täispikka päeva läbi tehtud El Pasos. Esimene koputus ema uksele oli ikka veidi hirmus, kuigi olid seda sama asja teinud eelmisel aastal. Peale paar kopsi sai juba hea flow sisse ning enam ei morjendanud miski. Kõik on siin väga sõbralikud ning kõikidele saab rõõmsalt ramse näidata. Otsin endale elu esimese auto enda raha eest, milleks osutus Saturn SL2, mis on veel sport versioon. Väga mõnus pill. Sõidab väga hästi. Ilu vigu ma ei hakka üle lugema, aga peamine, et sõidab.Väga mõnus pill. Ilu vigu ma ei hakka üle lugema, aga peani on see, et sõidab. Ootan juba järgmist nädalat. All IN!!!

Järgmisel nädalal töötavad kõik success coini ehk edukuse mündi nimel. Seda saab võita, kui näitame iga päev keskmiselt 30 perele raamatuid. TEEME ÄRA!

Tsauki-tsau meie peredele ja kaasaelajatele, igatseme teid palju! 😘💕

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s